Uw duurzame Bloemist

Wij werken voor 95% met Hollandse kwekers en daardoor ook met seizoen’ s bloemen. ( denk hierbij aan tulpen in de zomer die zijn er wel maar die worden gekweekt onder nagebootste omstandigheden.) Tegenwoordig produceren en verkopen de meeste kwekers duurzaam geteelde bloemen op basis van Fairtrade principes.

Als u bloemen koopt van ons bent u ervan verzekerd dat deze in goede arbeids- en milieubewuste omstandigheden zijn geteeld. Deze kwekers voldoen ook aan de belangrijkste certificaten zoals Fairtrade, MPS-A, MPS-SQ,GAP en ETI. Deze certificaten komen voort uit een samenwerking van alle kwekers bij elkaar met als doel de sector te blijven verduurzamen. Doordat wij zelf 3 keer per week op de veiling kopen ( geen tussenkomst van een groothandel) kunnen wij die kwekers kopen die voor ons en voor onze klanten het meest milieu bewust zijn.

Miliue bewust ondernemen

Wat betreft ons zelf proberen wij zo milieu bewust te ondernemen. Bestellingen worden uitgeleverd met het eigen goed onderhouden wagenpark dat voorzien is van Euro 5 gecertificeerde motoren met roetfilter. En binnen de ring elektrisch.

Gebruikte kunststof hoezen en folies zijn gemaakt van recyclebaar polipropyleen. Afval ( papier, plastic, groenafval, glas en restafval) wordt gescheiden ingezameld en ter recycling aan de afvalverwerkers aangeboden. Onze facturen worden elektronisch verzonden aan onze klanten.

Samen dragen we ons steentje bij.

Ted's Bloemen