Wekelijkse bloemen op de balie?

We leveren bloemen aan ruim 50 bedrijven in en rond Amsterdam. Voor veel van onze klanten verzorgen we de wekelijkse bloemen voor op de balie, of de directiekamer. Uit onderzoek blijkt dat bloemen op de werkvloer goed zijn voor de werknemers.

Concurrerende prijzen

We leveren de mooiste bloemen tegen concurrerende prijzen. Uiteraard is de ruimte waarin de bloemen komen te staan bepalend voor het soort bloemwerk dat we leveren. Het geheel moet passen bij de uitstraling van het bedrijf.

Leenvazen

De boeketten worden verzorgd in leenvazen en worden wekelijks door ons vervangen. Je hoeft zelf geen zorg te dragen voor het afvoeren van de oude bloemen en het schoonmaken van de vazen. Wij vervangen de bloemstuk(ken) en boeket(ten) wekelijks voor een vers stuk. Wij factureren de zakelijke abonnementen maandelijks achteraf. Overig bloemwerk dat door medewerkers wordt besteld, wordt wekelijks gefactureerd. We vertrouwen erop dat onze betalingstermijn van 14 dagen wordt gerespecteerd.

Bloemen buiten Amsterdam?

De bloemen voor Amsterdam en directe omgeving maken en leveren wij altijd zelf. Uiteraard kunnen wij ook je bloembestellingen voor de rest van Nederland aannemen. Deze laten we uitvoeren door onze collega-bloemisten

Geen opzegtermijn

Omdat we zeker zijn dat we kwaliteit leveren durven wij het aan om te werken zonder contracten. Een abonnement mag wekelijks worden opgezegd of opgeschort.

Offerte?

Neem direct contact met ons op voor een offerte, we adviseren graag! Uiteraard is het uitbrengen van een offerte gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorboeketten
Kantoorboeketten
Kantoorboeketten
Kantoorboeketten
Kantoorboeketten
Kantoorboeketten

Ted's Bloemen